Ung kvinde er ny formand i Zonta Sønderborg

Marie-Louise Biering-Nielsen er på generalforsamlingen den 10. juni blevet valgt til ny formand for Zonta Sønderborg. Marie-Louise har været medlem af Zonta i 4 år. Hun er 40 år, har to små børn og arbejder på Danfoss.

Den afgående formand Astrid Jensen udtaler: ” Vi er meget stolte af, at vi har fået en ung dynamisk formand”

Hun udtaler videre: ” Det skal ingen hemmelighed være, at mange foreninger og NGO’er ønsker flere medlemmer og gerne medlemmer i den erhvervsaktive alder. I Zonta Sønderborg har vi både fået 8 nye medlemmer i det forgangne år og klubben har valgt en formand på 40 år. Det er da mega sejt”

Den 8. november 2019 fejrede Zonta sin 100 års fødselsdag verden over. I Sønderborg fejrede vi 100 året i Riddersalen med et brag af en fest for kvinder i alle aldre under overskriften Women’s Night Out”

Yderligere afholdt Zonta en foredragsaften på Idrætshøjskolen som satte fokus på ” Stop omskæring af kvinder” Aftenen var velbesøgt og klubben har besluttet fremadrettet at afholde både en årlig Women’s Night Out og en foredragsaften. Mere om begge arrangementer efter sommerferien.

Fra venstre: Marie-Louise Nytofte Erichsen, Marianne Plougstrup, Marie-Louise Biering-Nielsen, Helle Johannsen, Ruth Slaikjer. Ikke på billedet: Birgitte O Pharao og Elisabeth Svenningsen