Anna Rebien Lund fra Sønderborg vandt Z0NTA’s Young Women in Public Affairs distriktspris 2017 på US Dollar 1.000

 

 

 

Legater

Zonta Sønderborgs uddannelseslegat

Er du kvinde, er du under uddannelse eller skal du i gang med uddannelse? Så har du nu mulighed for at søge om Zonta Sønderborgs jubilæums- og uddannelseslegater.

Bor du i Sønderborg eller Aabenraa kommune, eller har du grønlandsk, afrikansk eller østeuropæisk baggrund? Hvis det er tilfældet, kan du søge legatet, i overensstemmelse med Zonta Sønderborgs indsatsområder.

Legaterne kan søges til alle former for uddannelse, videreuddannelse, afslutning af almindelig skolegang, studierejser, køb af undervisningsmaterialer eller lignende – dog ikke til transport. Zonta Sønderborg lægger vægt på, at du er fagligt dygtig og engageret i din uddannelse.

Legaterne lyder på op til 10.000 kr.

Der er lukket for ansøgninger til legatet

Legatet kan forventes udbetalt inden 15. juni 2018. Du hører kun fra Zonta Sønderborg, hvis du kommer i betragtning til et legat.

Legatmodtagerne er forpligtet til at give Zonta Sønderborg en skriftlig tilbagemelding om legatets anvendelse.

Young Women in Public Affairs Award

Meningen med programmet er at animere lovende unge kvinder til at stræbe efter lederstillinger i samfundet og engagere sig, så de kan gøre en forskel for kvinders liv og status.

Prisen dækker Zontas distrik 13, der omfatter alle klubber i Norge, Island, Litauen og Danmark. Med prisen følger et legat på 1.000 USD og adgangen til at være med i den internationale konkurrence, hvor 10 kandidater fra andre distrikter worldwide kan vinde yderligere 4.000 USD

Helle Klietsch fra Zonta Sønderborg er formand for YWPA i Danmark.